Beykoz'da Yangın - Son Dakika Beykoz Da Ormanlik Alanda Yangin Son Dakika Flas Haberler - En son beykozda yangın haber ve önemli beykozda yangın gelişmeleri.

Beykoz'da Yangın - Son Dakika Beykoz Da Ormanlik Alanda Yangin Son Dakika Flas Haberler - En son beykozda yangın haber ve önemli beykozda yangın gelişmeleri.. İstanbul beykoz riva'da ormanlık alanda yangın çıktı. Beykozlu futbolcu caner erkin aşkını çatıya yazdırdı. Beykoz'da bir iş merkezinin kazan dairesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. İstanbul i̇tfaiyesi daire başkanı ali. İstanbul beykoz'da bir restoranda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. Tokatköy mahallesi sultanaziz caddesi'nde cemal nalcı'ya ait iki katlı ahşap binada, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Beykoz tokatköy'deki çamlık alanda öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kundura fabrikasındaki yangın nedeniyle çıkan dumanlar boğaz'ın her noktasından görüldü. Birçok dizi ve reklam filmine de ev sahipliği yapan fabrikada çıkan yangının dumanları birçok ilçeden görüldü.

Beykoz Da Orman Yangini Son Dakika Haberleri
Beykoz Da Orman Yangini Son Dakika Haberleri from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Beykoz'da bir binanın çatısı alev alev yandı. Beykoz anadolu hisarı'nda ormanlık alanda saat 16:30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın söndürme helikopteri çalışmalara havadan katıldı. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekiplerimizin çalışmaları sonucu yangın söndürüldü. Beykoz'da 65 yaş üstü hareketliliği. İstanbul beykoz yalıköy'de, eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. İstanbul'un beykoz ilçesinde anadolu kavağı yolu üzerinde yer alan yuşa tepesinde çıkan yangın kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Açıklamada bugün saat 13.04'te beykoz tokatköy yuşa tepesi civarındaki ormanlık alanda yangın. Alınan bilgiye göre, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle tadilat amacıyla.

İstanbul beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı.

Tokatköy mahallesi sultanaziz caddesi'nde cemal nalcı'ya ait iki katlı ahşap binada, henüz bilinmeyen bir. Beykozda yangın ile ilgili 20 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. İstanbul i̇tfaiyesi daire başkanı ali. İstanbul beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Beykoz'da cuma namazı kılınacak yerler belirlendi. Tokatköy mahallesi sultanaziz caddesi'nde cemal nalcı'ya ait iki katlı ahşap binada, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. En son beykozda yangın haber ve önemli beykozda yangın gelişmeleri. Beykoz kaymakamından seyahat izin belgesi için uyarı. Belediye başkanı yücel çelikbilek, beykoz'da film platosu olarak kullanılan eski kundura fabrikasında çıkan yangının kontrol altına alındığını bildirdi. Anadolu kavağı girişinde bulunan askeri bölgedeki ormanlık alanda yangın çıktı. Beykoz'da bir binanın çatısı alev alev yandı. Beykoz anadolu hisarı'nda ormanlık alanda saat 16:30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın söndürme helikopteri çalışmalara havadan katıldı. Beykoz'da film platosu olarak kullanılan eski bir kundura fabrikasında çıkan yangına, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

İş yerinde hasara yol açan yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Fabrikanın film platosu olarak kullandığı öğrenildi. Belediye başkanı yücel çelikbilek, beykoz'da film platosu olarak kullanılan eski kundura fabrikasında çıkan yangının kontrol altına alındığını bildirdi. Beykoz'da tarihi kundura fabrikasında yangın çıktı. Beykoz'da 3 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın, çevrede oturan vatandaşlara korku dolu dakikalar yaşattı.

Son Dakika Beykoz Da Orman Yangini Yeni Safak
Son Dakika Beykoz Da Orman Yangini Yeni Safak from img.piri.net
İş yerinde hasara yol açan yangının çıkış nedeni araştırılıyor. İstanbul i̇tfaiyesi daire başkanı ali. Son dakika habere göre, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin söndürme çalışmaları devam ederken, yükselen dumanlar birçok ilçeden. Beykoz'da dizi ve filmlerin çekildiği eski kundura fabrikasında yangın çıktı. Fabrikanın film platosu olarak kullandığı öğrenildi. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. İstanbul beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı.

Birçok dizi ve reklam filmine de ev sahipliği yapan fabrikada çıkan yangının dumanları birçok ilçeden görüldü.

İstanbul beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Beykoz'da bir iş merkezinin kazan dairesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Beykoz'da 3 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın, çevrede oturan vatandaşlara korku dolu dakikalar yaşattı. Beykozda yangın ile ilgili 20 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. İstanbul beykoz yalıköy'de, eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. İstanbul beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. İstanbul i̇tfaiyesi daire başkanı ali. Beykoz'da bir binanın çatısı alev alev yandı. Beykoz'da yangın alarmı i̇stanbul beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. En son beykozda yangın haber ve önemli beykozda yangın gelişmeleri. Beykoz'da film platosu olarak kullanılan eski bir kundura fabrikasında çıkan yangına, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Beykozlu futbolcu caner erkin aşkını çatıya yazdırdı.

İstanbul beykoz riva'da ormanlık alanda yangın çıktı. Ekiplerin söndürme çalışmaları devam ederken, yükselen dumanlar birçok ilçeden. İstanbul beykoz alibahadır mahallesi riva yolu üzerinde. Beykoz riva yolu üzerindeki bizim çiftlik mesire alanı içinde bulunan et lokantasının bacasında biriken yağın beykoz riva yolu üzerinde bulunan 2 katlı et mangal restoranın çatısında yangın çıktı. İstanbul beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı.

Mr9anotdjl28wm
Mr9anotdjl28wm from i.sozcu.com.tr
İstanbul beykoz yalıköy'de, eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Yenimahalle kumru sokak içerisinde bulunan 3 katlı bir binanın çatı katında saat. Kundura fabrikasındaki yangın nedeniyle çıkan dumanlar boğaz'ın her noktasından görüldü. Beykoz'da 3 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın, çevrede oturan vatandaşlara korku dolu dakikalar yaşattı. Tokatköy mahallesi sultanaziz caddesi'nde cemal nalcı'ya ait iki katlı ahşap binada, henüz bilinmeyen bir. Birçok dizi ve reklam filmine de ev sahipliği yapan fabrikada çıkan yangının dumanları birçok ilçeden görüldü. Beykozda yangın ile ilgili 20 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi.

Beykoz'da film platosu olarak kullanılan eski bir kundura fabrikasında çıkan yangına, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

İş yerinde hasara yol açan yangının çıkış nedeni araştırılıyor. İstanbul beykoz yalıköy'de, eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Beykoz'da tarihi kundura fabrikasında yangın çıktı. Son dakika habere göre, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Beykoz'da bir binanın çatısı alev alev yandı. İtfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. İstanbul beykoz riva'da ormanlık alanda yangın çıktı. Beykoz'da film platosu olarak kullanılan eski bir kundura fabrikasında çıkan yangına, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Beykoz anadolu hisarı'nda ormanlık alanda saat 16:30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın söndürme helikopteri çalışmalara havadan katıldı. Çubuklu mahallesi boğaziçi caddesi üzerindeki 7 katlı iş merkezinin bodrum katında bulunan kazan dairesinde. Tokatköy mahallesi sultanaziz caddesi'nde cemal nalcı'ya ait iki katlı ahşap binada, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Ekiplerin söndürme çalışmaları devam ederken, yükselen dumanlar birçok ilçeden. Anadolu kavağı girişinde bulunan askeri bölgedeki ormanlık alanda yangın çıktı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook